Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este bine cand ii mananca nasucul pe bebelusi ?

Raspuns mamica: "Se spune ca atunci cand te mananca des nasucul, in special pe copii au paraziti intestinali. Dar nu este o regula se poate doar sa il manance sau sa nu fi deprins un tic, un obicei. Tu intreaba si un medic pediatru sa vezi ce iti spune si el, asa vei sta mai linistita si fa-i si un test coproparazitologic."

Raspuns mamica: "La fel stiu si eu, ca atunci cand ii mananca nasucul se poate sa aiba viermisori, de regula copiii care au viermi sunt si mai palizi si incercanati si ii mananca si anusul. Cel mai bine ar fi sa ii faci niste analize la scaun, eu iti recomand sa ii faci analiza de 3 ori pentru ca este posibil sa nu iasa de prima data."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.