Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Am inceput sa am travaliu timpuriu, dar s-a oprit. Cum as putea sa-mi induc travaliul?

Raspuns mamica: "Travaliul ti-l induce medicul doar atunci cand considera ca este nevoie, cand ajungi la termen... daca ai trecut de cele 40 de saptamani si bebe nu da nici un semn ca vrea sa vina pe lume :/ medicul va gasi solutia potrivita... eu am baut ulei de ricin, am urcat si coborat tyrepte de n ori insa solutia a fost perfuzia cu oxitocina, dar sub nici o forma sa nu incerci singura sa-ti induci travaliul, caci poate fi periculos si pentru bebe si pentru tine. "

Raspuns mamica: "Travaliul nu ti-l induci tu sub nici o forma daca nu vrei sa apara vreo complicatie, ci ti-l induce doctorul tau ginecolog care te-a monitorizat pe toata sarcina daca este cazul. Si travalil se induce atunci cad depasesti termenul de nastere adica 41-42 de saptamani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.