Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti de Romania-de tot ce se intampla in tara asta..cine este voinovat ?

Raspuns mamica: "Noi suntem vinovati ca am ales sa ne conduca persoane incompetente care habar nu au pe ce lume traiesc ... se joaca cu tara si cu viata noastra ... Eu nici la televizor nu mai pot privi sa ii vad cum se joaca cu noi, pur si simplu ii urasc. Eu as pune un om de rand la conducere care stie cum se traieste in Romania."

Raspuns mamica: "Pai, 'om fi sau nu noi vinovatii... nu stiu. Exista prea multe influente, opinia publica... nu este chiar publica, deoarece cuvintele cele mai des auzite sunt ale celor ce pot castiga ceva, nu a celor ce chiar au ceva de spus. Oricum, de la nivelul nostru nu se vede Romania bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.