Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de sase luni refuza laptele praf. Ajutor!

Raspuns mamica: "Mai mult ca sigur este o perioada de crestere in care refuza alimentele; ar putea fi si de la dintisori care il deranjeaza; nu te stresa si cel mai important nu stresa copilul, incet, cate incet, incerca sa ii dai, poate nu ii place laptele; ai incercat sa il schimbi cu alte lapte?"

Raspuns mamica: "Asta presupune ca vrei sa il intarci, si ca pana acum a supt, sa stii ca multi copii refuza laptele praf deoarece sunt obisnuiti cu laptele matern care este dulce, iar laptele praf este amar. Trebuie sa perseverezi, sa ii dai putin cate putin pana il va accepta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.