Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Carnea este un aliment de baza in hranirea copiilor ?

Raspuns mamica: "Da, categoric ca da, dar cu grija. Dupa varsta de 1 an alimentatia copilului se apropie de alimentatia adultului: copilului i se pot oferi aproape tot ce primeste si adultul, cu conditia sa fie alimente sanatoase si sa poata fi mestecate. Nu trebuie sa ii dati carne de porc, asta mai tarziu."

Raspuns mamica: "Carnea are vitamine si proteine care ii sunt necesare unui copil, de exemplu carnea este unul dintre alimentele care contin mult fer si care este foarte important pentru copil, vorbesc de carnea rosie -curcan, vita, ficat, insa asta nu inseamna ca un copil nu isi poate lua necesarul de vitamine, proteine etc. si din alte alimente, chiar daca nu mananca carne."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.