Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand ati plecat intr-o vacanta cu bebe, sau macar 3 zile?

Raspuns mamica: "Eu am plecat pentru prima data cand copilul avea un an si cateva luni, mi-a facut pneumonie din prima zi ...noi am calatorit cu trenul, fetita mea transpira foarte repede (mai ales daca adoarme) si probabil a luat-o curentul. Totusi sunt destule cazuri fericite in care parintii pot pleca cu bebe in vacanta, trebuie sa ai mai multa grija de conditiile in care calatoriti, daca aveti si masina personala, cred ca este perfect."

Raspuns mamica: "Da, in jur de 1 an am plecat la mamica mea in Italia, cu avionul si a fost ok. Eu nu sunt genul de mama care sa-si faca sute de probleme cum se va simti, daca nu-i place in avion etc. Stiu ca ma are pe mine si ii este bine oriunde sunt cu el. In rest am mers cu masina cu el de la Buzau la Ploiesti (nu e mullt, dar e ceva de mers) cand avea vreo 2 luni. La mare, cu masina nici nu s-a pus problema sa nu mergem! Si la Bulgari am fost cu baiatul. Acum, vreum sa mergem cu totii (plus fetita care are 5 luni) cu masina la Slanic Moldova si sa stam vreo 3-4 zile (depinde de buget). In rest, baiatul a mers cu tati cu trenul la Bucuresti la serviciu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.