Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Aveti obiceiul sa participati la concursurile de pe facebook?

Raspuns mamica: "Da, particip in special spre noapte la cele cu like si share. Am castigat de vreo 4 ori la asa concursuri: set de curatenie de la scotch brite, rochie de la casa vogue mariage, set de cupe de inghetata si masuratori pentru ingrediente, iar sotul un bax de bere ciuc ... in vazul in care castigi ceva si nu iti primesti premiul, nu este vina pagini la care ai participat ci vina sponsorului care a pus premiul in joc si nu l-a oferit castigatorului."

Raspuns mamica: "Pana acum nu am participat la nici un concurs pe Facebook pentru ca stiu ca de regula eu nu sunt prea norocoasa si nu am castigat nimic niciodata asa ca de ce sa ma mai implic. Sa vedem ce va fi pe viitor pentru ca niciodata nu se stie ce va fi, vorba ceea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.