Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce credeti ca ar fii mai bine banii de buzunar sau pachetul de acasa?

Raspuns mamica: "Consider ca este mai indicat ca si copilul sa vina cu pachetul de acasa, deoarece pachetul pregatit de catre parinte este mult mai sanatos decat ceea ce isi poate cimpara de la chioscurile din curtea scolii. Sunt cadru didactic si vad zilnic cum copiii care primesc bani de buzunar se inghesuie la chioscul din curtea scolii sa isi cumpere tot felul de produse de patiserie, cipsuri si sucuri. Unii parinti cred ca sunt prea comozi sa le pregateasca copiilor un pachetel, astfel ca prefera sa le dea bani, copiii hranindu-se nesanatos."

Raspuns mamica: "In mod evident si clar, pachetul de acasa. De ce?Pentru ca un copil la scoala poate sa-si ia tot felul de produse de patiserie, acadele, bomboane ce ii pot strica dintii. Sau isi poate cumpara chips-uri. Toata lumea stie ca acestea sunt cancerigene, nu fac bine organismului, mai ales unui copil. Ca sa nu mai zicem de bauturile acidulate care nu sunt tocmai bune. Deci, pachetul de acasa trebuie sa contina un sandwich, un fruct si o sticla de apa plata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.