Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu are 11 luni si am impresia ca nu prea mananca. Cum stiu cat trebuie sa manance la aceasta varsta?

Raspuns mamica: "Nu stiu acum cam cat mananca de ti se pare tie ca nu mananca suficient. La varsta asta cred ca inca masa lui principala si de baza este laptele. Din cauza asta, si consecinta ca nu mananca suficient si altceva. Incearca sa nu ii mai dai des lapte, adica sa nu ii mai dai 3-4 mese de lapte, ci doar 2 si restul mancare solida pana se va invata."

Raspuns mamica: "Depinde cat lapte bea. Daca bea mult lapte, sigur ca nu poate sa manance foarte multa mancare. Incearca sa nu-i dai foarte mult lapte si dai mai multa mancare. La acesta varsta deja laptele nu mai reprezinta mancarea de baza a copilului, cred ca 500 de ml este suficient."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.