Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este normal sa mai am lapte in mameloane dupa doi ani?

Raspuns mamica: "Daca nu ati intrerupt alaptarea, atunci da, este normal sa mai aveti lapte in mameloane - cunosc persoane care au alaptat copilasii pana la 2 ani si jumatate, chiar 3. Dar in cazul in care ati intarcat bebelusul, nu cred ca e normal sa mai aveti lapte. Mergeti la un control."

Raspuns mamica: "Daca ai terminat de alaptat atunci nu ar mai trebui dupa atata timp sa mai ai lapte, dar daca nu ai terminat alaptatul atunci este normal sa contiinui sa ai lapte deoarece cat timp bebelusul suge atat lapte vei avea. Dar daca mai ai lapte si ai intarcat copilul atunci mergi la un ginecolog si sigur iti va da niste pastile pentru a stopa secretia de lapte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.