Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Vaccinul de an: este contraindicat sa se faca amandoua in aceeasi zi? Sau trebuie sa treaca macar cateva saptamani intre?

Raspuns mamica: "NU cred ca este contraindicat, deoarece eu baietelului meu i-am facut pe cele 2 vaccinuri de 1 an in aceeasi zi. I-au facut unul in manuta si unul in piciorus si totul a decurs excelent, nu mi-a facut temperatura, nu a fost agitat, a mancat tot, singurul impediment a fost baita nu avem voie sa facem baita dupa vaccin."

Raspuns mamica: "NU cred asa ceva, fetitelor mele le-au fost facute vaccinurile in aceeasi zi si nu a fost nici o problema. Cei drept, bebe va fi intepat de doua ori, odata in manuta si odata in piciorus, dar se fac in aceeasi zi. Trebuie sa fii putin atenta sa nu faca temperatura, mai pui ceva comprese cu apa rece pe locul intepaturii si va fi totul bine; iti va spune si specialistul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.