Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La cat timp dupa nastere a revenit viata sexuala la normal?

Raspuns mamica: "La mine a trecut ceva mai mult timp, daca imi amintesc bine cam dupa 2 luni jumatate de la nastere mi-am reluat viata sexuala, cand am mers la control la 40 de zile doctorita ma speriase cand imi spusese ca cel mai probabil voi avea dureri la inceput asa ca nu am indraznit, insa a fost ok."

Raspuns mamica: "Eu mi-am reluat viata sexuala la mai mult de 2 luni dupa nastere. Normal este sa iti incepi viata sexuala dupa ce ai botezat copilul, deoarece biserica asa spune nu poti face sex dacat dupa ce ai botezat copilul. Asa ca te sfatuiesc sa il botezi mai intai si abia apoi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.