Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata si nu inteleg unde se elimina urina bebelusului ?

Raspuns mamica: "Urina si chiar fecalele bebelusului din burtica se elimina normal, prin uretra, respectiv anus,i n lichidul amniotic in care sta bebele. Si mie mi s-a parut usor ciudat pentru acest lichid il si bea copilul dar e perfect normal, nu e de ingrijorat...."

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu urina bebelusului, atunci cand sarcina este in luna a mare bineinteles, deoarece in luna mica nu are ce elimina, se elimina in lichidul amniotic, este un intreg proces, nu degeaba se spune ca relatia dintre mama si fat este incomfundabila!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.