Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici ce faceti voi dupa ce adorm copii? Si ziua si noaptea?

Raspuns mamica: "Ziua treaba si iar treaba, iar noaptea un pic de somn cu reprize. Ca fiecare femeie am foarte multa treaba in casa curatenie, fac mancare pentru mine pentru copil. Merg pana la magazin intre timp am si animale in curte de care trebuie sa am grija si etc."

Raspuns mamica: "Aoleu! Dar ce nu avem de facut, vorba aia!!!! Servici, copii, mancare, curatenie si lista poate continua. Femeile fac toata treaba iar barbatii numai de se plang. Insa, in cate o seara, dupa ce adoarme toata lumea, imi rezerv timp si pentru mine in sensul ca ori ma apuca facutul de exercitii fizice pe la 1 sau 2 noaptea, ori ma uit la un film care-mi place.... ceva pentru sufletul meu cum se spune!!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.