Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care biberon este mai bun pentru un bebelus nou-nascut?

Raspuns mamica: "Eu am folosit multe tipuri, de la cele din plastic la 5; 7 ron ... nici nu stiu daca se mai gasesc acum... dar cel mai mult mi-au placut cele de sticla, de la chicco sau nu, depinde si ce fel de tetina vrei, acum la fetita folosesc de la tommee tippee si sunt multumita."

Raspuns mamica: "Exista multe tipuri, forme si materiale diferite, mai scumpe, de firma.Tu ar trebui in primul rand sa ii cumperi neaparat un biberon de sticla care sa fie specific varstei lui, cu tetine de rezerva tot pentru varsta lui. Trebuie stiut ca fiecare luna trebuie schimbat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.