Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Dupa ce baietelul a facut vaccinul de 2 luni, cat timp trebuie sa "stam" numai in casa?

Raspuns mamica: "Dupa fiecare vaccin stiu ca nu se scoate copilul afara in ziua respectiva si nici nu se face baie. E mai bine sa-l tii in casa, poate face febra dupa, ii poti da preventiv un siropel antiinflamator (nurofen, ibalgin) si compresa rece in zona vaccinului."

Raspuns mamica: "De obicei, vaccinul se face la dispensar, deci pana acasa oricum va merge. Este indicat ca cel mic sa stea in casa o zi, pana vaccinul este asimilat complet de organism, pentru ca in perioada se asimilare organismul poate contacta mai repede microbi. Deci, statul in casa este doar preventiv. Aerul curat nu face rau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.