Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum imi dau seama daca produc indeajuns lapte pentru bebelusul meu? Ar trebui sa-mi cronometrez fiecare alaptare?

Raspuns mamica: "Nu, nu este nevoie de cronometrarea alaptatului, copilul in general si asa este recomandat si de neonatolog sa suga cat vrea si cand vrea, la cerere. Trebuie stiut ca bebelusul cu cat suge mai mult cu atat secretia de lapte produsa este mai mare. Daca bebelusul ia in greutate normal atunci laptele este suficient."

Raspuns mamica: "Daca ia in greutate iti dai seama in primul rand, daca nu plange, daca nu cere sa voie, alaptat macar o ora de la masa, atunci inseamna ca se satura si ai lapte suficient, poti face insa proba suptului, cantaresti copilul inainte de a-l alapta si dupa ce este alaptat si vezi cat a mancat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.