Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand mama are temperatura (racita), poate alapta bebelusul ?

Raspuns mamica: "Da, poate alapta, dar trebuie sa isi puna si ea o masca de protectie luata din farmacie si sa isi ia tratament ca altfel nu este bine pentru copil cat nici pentru tine. Asa ca ia-ti antibiotice si poti alapta copilul, eu stiu ca amoxacilina nu intra in lapte eu asta am luat camd am fost foarte racita, si nu s-a intamplat nimic si eu am alaptat."

Raspuns mamica: "Este chiar recomandat sa alaptezi copilul caci laptele il ajuta sa lupte cu boala ca sa zic asa, ii ofera imunitate, protectia de care are nevoie. Copilul oricum va fi predispus sa ia raceala si el si atunci este mai bine sa alaptam. Raceala insa trebuie tratata, antibiotic recomand numai daca este cazul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.