Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sucurile de fructe provoaca diaree la copii ?

Raspuns mamica: "Sucurile care provoaca diaree la copii sunt acele sucuri facute din fructe care au efect laxativ, gen sucul de portocale sau de prune. Dar acest lucur nu este neaparat necesar la fiecare copil in parte, depinde de stomacelul fiecaruia si de modul in care organismul sau se comporta."

Raspuns mamica: "Depinde de copil, de sistemul digestiv si de tranzitul fiecaruia. Unui copil, de exemplu sucul de portocale ii poate provoca diaree, dar altuia nu. Asa este si la adulti, ce face unuia rau, nu ii face si altuia, sau ce face bine la unu, nu face neaparat bine la toti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.