Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Sunt infertila. Sa apelez la inseminarea artificiala ?

Raspuns mamica: "Da, sigur ca da, asta daca esti sigura ca esti infertila in urma unui control la un medic de specialitate. Asta trebuie sa faca si sotul tau poate si el are probleme sau poate ca el este problema daca nu ai fost la medic. Dar daca ai fost si tu esti cea cu problema atunci eu te sfatuiesc sa incerci."

Raspuns mamica: "Daca vrei sa ai copilul din sangele tau, adica daca tii neapoarat la acest lucru, atunci o inseminare artificiala ar fi cea mai buna solutie, dar in cazul in care nu reusesti ai putea sa infiezi un copil, crede-ma ca il vei iubi la fel de mult si sunt sigura ca nu vei regreta niciodata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.