Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum pot ameliora durerile de dinti la copii la varsta de 4 ani?

Raspuns mamica: "Singura metoda de a ameliora durerile pentru dinti, este mersul la medicul dentist. Trebuie tratati dintisorii deoarece daca il dor atunci a facut infectie si trebuiesc plombati, iar daca face puroi repetat atunci ii scoate. Mergeti este spre binele copilului."

Raspuns mamica: "Trebuie sa mergi cu el la dentist sa i explici inainte sa te urci pe scaune sa nu doare ca simte doar intepaturi. Daca el are incredere in tine va merge fara nicio problema la stomatologie si se va rezolva acea carie care nu-i da pace. Este cea mai urata durere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.