Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 6 saptamani, sunt racita foarte tare si nu mai cedeaza. Este ceva ce as putea sa iau / sa fac ca sa-mi treaca?

Raspuns mamica: "Ai putea sa iei ceva homeopat, oscilococcinum, homeovax, zdrovit si ceaiuri cat de multe cu lamaie multa si cu miere, multe fructe, bomboane cu vitamina c, multe lichide si miere cu catina, daca suporti poti lua pe stomacul gol cate o lingurita, si mai poti pune o ceapa taiata sub pat, efect testat."

Raspuns mamica: "Oscillococcinum am luat si eu de fiecare data, pentru preventie cate un tub si pentru tratatre cate 2 sau 3 daca imi amintesc bine, stodal de asemenea am luat, daca tusesti este bun, insa daca esti racita foarte tare atunci medicul tau iti va da tratament si probabil antibiotic caci raceala poate afecta copilul sau Doamne fereste poti pierde sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.