Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am nevoie de ajutor cu o depresie, sunt insarcinata in 12 saptamani.

Raspuns mamica: "DRAGA MEA, eu iti recomand sa mergi la un specialist, la un medic psihoterapeut sau un psiholog. Avand in vedere ca esti insarcinata nu prea ai alte optiuni, de a lua medicamente. Din experineta iti spun ca te va ajuta foarte mult. Incearca sa faci lucruri care iti plac si te binedispun."

Raspuns mamica: "Depinde foarte mult ce fel de depresie ai, de unde porneste, incearca sa te gandesti la copilul tau, pune-l pe el pe primul loc si nu lasa lucrurile rele sa te domine. Incerca sa stai de vorba si cu un specialist, cu siguranta el este cel mai in masura sa iti dea niste sfaturi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.