Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu este gata pentru consultul de la 6 saptamani - ce implica acesta?

Raspuns mamica: "Implica masurarea lui, cantarirea, consulatia la gatulet, plamani, la buric, pentru a vedea daca i-a cazut si daca s-a refacut locul, recomandarea unor suplimente cum ar fi D3, Fier. Dar cel mai bine vei vedea atunci, la pediatru. Ce te-as sfatui insa este sa iti pregatesti pe un carnetel toate nelamuririle pe care le ai si pe care vrei sa le adresezi medicului, pt ca sigur ai multe intrebari. Atunci, pe moment, le vei uita daca nu le ai notate si o sa iti para rau. Asa ca sa scrii si sa intrebi tot !"

Raspuns mamica: "Implica masurarea, cantarirea, consultarea lui la plamani, la buric, stabilirea reflexelor, nu este nimic de care sa te sperii, pur si simplu il verifica daca se dezvolta armonios si bine. Asa ca du-l fara probleme la medicul pediatru al bebelusului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.