Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, avem o prolema cu energia cateodata? Asa e... insa marul cu apa si scortisoara ne poate ajuta sa ne recapatam energia si chiar sa dam jos kilogramele.

Raspuns mamica: "Am aflat si eu de curand si nu e nimic complicat si se pare ca e si eficient. Marul taiat feliute se pune cu un baton de scortisoara intr-un vas normal in care se pune gheata pana la jumatate si apoi se mai completeaza cu apa si gata. E usor si bun la gust."

Raspuns mamica: "Nu stiam ca scortisoara are acest rol. Noi femeile suntem foarte obsedate de silueta mai ales dupa nastere. Si da avem probleme cu energia acum cand copii ne storc de toate puterile. Apa oricum beau toata ziua ca fara apa niciun organ nu ar fi in regula."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.