Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce copilul meu loveste doar fete, dar nu si baieti la gradinita?

Raspuns mamica: "Asta nu stiu sa va spun, poate nu se simte confortabil cu fetele si incearca sa le evite asa. Incercati sa vorbiti cu el si sa ii spuneti ca este bine sa se joace si cu fetele dar si cu baietii, ca doar sunt colegi de gradinita. Spunet-i ca nu este bine sa bata fetele ca sunt mai firave."

Raspuns mamica: "Pentru ca de obicei fetele sunt mai slabe si nu riposteaza, iar baietii ii raspund cu aceeasi moneda. Ar fi bine sa dezvatati copilul de acest obicei pentru ca intr-o buna zi va veni acasa plangand - se va gasi ac si pentru cojocul lui. Plus ca nu e frumos sa loveasca alti copii - veti avea probleme pe viitor daca nu luati atitudine acum, nu mai tarziu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.