Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu are un an si inca nu i-au dat dintii. Sa ma ingrijorez?

Raspuns mamica: "Daca nu i-au iesit pana acuma dintisorii probabil ca de acuma incep sa ii iasa. La fetita unei prietene de-a mea dupa un anisor au inceput sa ii iasa dintisorii. Depinde si de organismul bebelusului. Totusi daca pana la un an si doua luni nu ii iese ar trebui sa mergi la un control cu el."

Raspuns mamica: "Si fetitei mele i-a iesit primul dintisor abia la 1 an 1 luna si 10 zile; si eu imi facusem griji pt. ca toti bebeii din jurul nostru aveau deja dinti de pe la 7-9 luni si noi nimic; dar au venit si la noi, si culmea fara nici o problema, fara dureri, fara febra, doar era mai mofturoasa in unele zile!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.