Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A mai avut cineva depresie prenatala?

Raspuns mamica: "Depresie prenatala nu am avut. Incearca sa te linistesti, sa gandesti pozitiv, totul va fi bine, si in primul rand sa te odihnesti foarte mult. gandeste-te ca daca esti stresata si agitata ii faci mai mult rau bebelului din burtica pentru ca el simte tot ce simti si tu!"

Raspuns mamica: "Da, am avut depresie in sarcina si dupa sarcina, din pacate nu poti sa iei prea multe ca poate sa afecteze copilul, insa poti merge la un psiholog, chiar iti recomand iesirea la aer curat, plimbarile, sa stai cu persoanele dragi tie, sa faci ce iti place."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.