Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce este o perna de alaptare ?

Raspuns mamica: "Este conceputa sa ajute mamica la alaptat si, de asemenea, ajuta la confortul mamei cat si al bebelusului. Te ajuta pe tine sa nu mai trebuiasca sa il susti pe bebelusi. Unele au curele cu care o prinzi de spate si asa te vei simti mai relaxata deoarece sta fixa."

Raspuns mamica: "Este o perna speciala care te ajuta foarte mult cand il alaptezi pe bebe. O poti folosi in mai multe pozitii si te ajuta pe tine sa nu te doara spatele stand cu bebe in brate mai mult timp iar pe bebe sa isi gaseasca o pozitie cat mai buna la sanul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.