Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care este temperatura normala la bebelusii de 5 luni?

Raspuns mamica: "In jur de 37 un copil ar trebui sa aiba teperatura, mai mult sau mai putin atat timp cat este pana in 37 cu 5 e bine zic eu, depinde si de ce temperatura are copilul tau, daca el de obicei are sub 37 atunci asta e temperatura lui normala, daca are 37 de obicei inseamna ca asa este el."

Raspuns mamica: "Temperatura normala este pana la 37 de grade. Dupa un episod febril, am fost cu fetita mea la urgenta, dupa ce toata noaptea ne-am chinuit sa scapam de febra fara nici un rezultat. Doctorul mi-a spus ca orice trece peste 37 de grade este temperatura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.