Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce trebuie sa introducem mai intai in alimentatia copilului, legumele sau fructele ?

Raspuns mamica: "Pentru inceput ar trebui sa incepi cu introducerea sucurilor, si mai apoi cu fructele, in special cu marul si biscuite, iar apoi incepi cu legume fierte, cu supe, cu piureuri, dar la inceput trebuie sa incepi usor, sa vezi cum se manifesta la introducerea altor alimente."

Raspuns mamica: "Cu sucul de morcov ar trebui sa incepi, cu sucul de mar, deci cu ambele as putea spune. Atat timp cat le introduci comform varstei, pentru inceput, dintre fructe si legume, morcovul, marul, avocado, para, pepene, patrunjel sau telina radacina, portocala, lamaia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.