Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum credeti ca o femeie este insarcinata ?

Raspuns mamica: "Primul semn este intarzierea menstruatiei. Ca sa fii sigura ca intarzierea menstruatiei nu este corelata cu alta afectiune, poti face un test de sarcina, iar rezultatul il poti vedea in maxim 5 minute de la efectuarea testului. In cele din urma poti merge la medicul ginecolog care iti poate confirma sarcina. Sfatul meu este sa iti faci programarea la 4-5 saptamani de sarcina, deoarece este posibil ca din cauza ecografului folosit sa nu se poata vedea bebelusul."

Raspuns mamica: "Simptomele sarcinii sunt variate si depinde de fiecare femeie in parte daca le are sau nu, poti sa fii insacinata si sa nu iti dai seama pana cand observi ca nu mai ai mentruatie. De obicei te simti obosita, ai greturi, ameteli, te simti balonata, ai stari de somnolenta etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.