Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Nasterea prin cezariana este mai grea decat cea naturala?

Raspuns mamica: "Da, iar perioada de refacere este de aproximativ 3 luni. Timp in care nu te vei bucura pe deplin de bebelus, din cauza durerilor si a faptului ca nu ai voie sa ridici sau sa faci efort. In timpul nasterii prin operatia de cezariana nu vei avea dureri, simti doar cum face taietura si cum scoate copilul."

Raspuns mamica: "Parerea mea e ca depinde de organismul fiecarei femei; desigur ca operatia de cezariana presupune mai multa odihna, fara efort insa sincer cunosc mamici care s-au simtit mult mai bine dupa o operatie de cezariana fata de mine care nascusem normal; cred ca depinde si de cum decurge si nasterea normala, mie mi s-a rupt colul si nu am putut sta apoi vreo 2 luni in sezut; viata sexuala mi-am reluat-o mult mai tarziu decat o prietena care nascuse prin cezariana si dupa 2 saptamani si-a reluat viata sexuala, de asta zic ca depinde de fiecare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.