Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum ii invatam pe cei mici sa manance sanatos? Ati reusit?

Raspuns mamica: "Eu incerc pe cat posibil sa-i ofer copilului meu o mancare cat mai sanatoasa. Copilul mananca cea ce ii oferim noi si alimentele pe care le mananca toata familia. Daca voi mancati sanatos si el va manca sanatos. Singura problema este ca copiii refuza multe alimente sanatoase."

Raspuns mamica: "Pai in primul rand ar trebui sa ii invatati pe cei mici sa manance sanatos de cand sunt mici, deoarece mari nu cred ca ar mai dori ei sa incerce sa manance brocolii, sau legume, supe de legume. Trebuie invatati de mici cu gustul, ca mari nu cred ca vor mai dori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.