Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum ai diminuat rivalitatile dintre fratiori ? Este un fel de "cearta" intre ei toata ziua ...

Raspuns mamica: "Mami, noi am fost doi (eu cu frate-miu mai mare cu 2 ani jumatate). Acum eu am doi (baiatul la fel, mai mare ca fata cu 2 ani jumatate). Desi se impaca excelent, mai sunt si momente in care efectiv se necajesc unul pe celalat, de obicei cu vreo jucarie. Cine e "rau" fata de celalat este trimis la colt, indifernet ca e fata de 2 ani jumatate sau baiatul de 5 ani. Peste ani vei vedea ca astea cu cearta dintre ei este farmecul dintre fratiori. Ei se iubesc sigur!"

Raspuns mamica: "Este normal ca fratiorii sa se certe, sa se si mai bata ... asa sunt fratii. Tu ca mama/tata poti sa fii de ambele parti, nu este bine sa tii partea doar unuia sau sa ii acorzi mai multa atentie doar unuia caci asa poate aparea rivalitatea ... eu le spun mereu ca trebuie sa fie uniti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.