Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Fiul meu are probleme cu integrarea intr-o colectivitate, cui sa ma adresez ?

Raspuns mamica: "Asta din cauza ca este mai timid sau pur si simplu sta retras ? Daca este timid atunci ar trebui sa cauti cauzele acestei timiditati a lui, poate sunteti de vina voi, poate il criticati prea mult sau din contra nu ii dati atentia de care are nevoie, incercati sa stati de vorba cu el."

Raspuns mamica: "Unui psiholog ar trebui sa va adresati. Unii copii se integreaza mai greu in societate/colectiv si de aceea trebuie sa apelam la un specialist care il poate ajuta sa depaseasca aceasta bariera. Sunt foarte multi copii care au problema asta asa ca nu trebuie sa va fie rusine. La inceput este mai greu dar cu cat creste cu atat se va acomoda mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.