Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce activitati extra scolare recomandati copiilor de 7 - 13 ani ?

Raspuns mamica: "Ar fi bine sa faca activitati care sa ii dezvolte. Aici ma refer la sport. Dar poate face si activitati precum dansul, poate sa cante la un instrument muzical. Insa trebuie neaparat sa il dati la inot,poate tenis sau fotbal, depinde de preferintele copilului."

Raspuns mamica: "Ar fi bine sa faca activitati care sa ii dezvolte. Aici ma refer la sport. Dar poate face si activitati precum dansul, poate sa cante la un instrument muzical. Insa trebuie neaparat sa il dati la inot, poate tenis sau fotbal, depinde de preferintele copilului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.