Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

La cate luni ati inceput sa luati vitamine pentru sarcina?

Raspuns mamica: "Din luna a doua. Atunci mi-a prescris doamna doctor Elevit si apoi Materna cate una pe zi. Mi-au prins bine, le-am luat cu regularitate si am facut fata cu bine sarcinii, iar copilul s-a nascut sanatos. Eu recomand sa respectati indicatiile medicului daca v-a recomandat sa luati vitamine pentru sarcina."

Raspuns mamica: "La recomandarea medicului ginecolog am inceput sa iau vitamine special pentru sarcina dupa primul ecograf la cca 7 saptamani (atunci mi-a fost confirmata sarcina). Chiar daca sunt vitamine si stim cu totii ca sunt bune, cel mai bine e sa-ti intrebi doctorul daca iti recoanda sau nu, pentru ca la a doua sarcina doctorul meu nu mai mi-a recomandat vitamine ca luasem destul in greutate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.