Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce parere aveti despre meditatii? Eu am un copil de 10, la nivelul scolii din sat, si cred ca ar trebui sa fie suficient ceea ce invata la scoala. Totusi, am fost pusa in situatia de a plati un profesor care sa-l mediteze. Si nu mi se pare corect.

Raspuns mamica: "Scuze de expresie mami, dar unii profesori sunt tampiti dupa bani... La 10 ani sa pui un copilas sa faca meditatii chiar daca e un elev care invata foarte bine la scoala... si la 10 ani!!! Daca era un elev care trebuia sa dea Capacitatea sau Testare Nationala (cum i-o zice) sau pentru Bac, intelegeam... sau pentru un copil amenintat cu corigenta... Sincer, imi fac cruce... Vorbeste cu directoul scolii sau dirigintele clasei si spune-i situatia..."

Raspuns mamica: "Draga mamica! Eu sunt mamica tanara si stiu cum sta treaba cu astfel de profesori! Lasa copilul in pace! Cat invata el este destul! Adunati-va mai multi parinti si face o sedinta si luati masuri in cazul asta! Nu se merita sa faceti pe plac acestor specimene! Eu am avut astfel de probleme in liceu ca ne cerea la toata clasa cate 15 lei de elev pentru 2 ore de meditatie la matematica pe motivul ca profesoara isi pierdea timpul cu noi! Asa ca nu le suflati in struna ca se invata dupa asta si are de suferit copilul nu ei ca profesori!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.