Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

De la ce varsta sau clasa ar trebui sa pregatim copilul in particular, pentru a obtine rezultate mai bune la scoala?

Raspuns mamica: "Eu am vazut ca un copil cu cat este mai mic cu atat pricepe mai bine. Eu am facut meditatii la limba engleza pe timpul facultatii pentru a strange niste bani in plus cu copii intre 3-7 ani. Si cel de trei pricepea mai bine si retinea mult mai bine si mai repede decat cel de scoala."

Raspuns mamica: "Nu sunt de acord cu meditatiile care sunt facute in ciclul primar. Materia nu este chiar atat de grea si cu un pic de ajutor din partea dumneavoastra va pricepe mai bine ceea ce nu a inteles din clasa. Incepand din clasa a 5-a poate ar fi nevoie de lectii suplimentare, dar pana atunci nu cred ca au nevoie. Poate la o limba straina, poate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.