Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Poate fi un test pozitiv fals?

Raspuns mamica: "Testele de sarcina sunt in mod normal 99,9% sigure, deci e cam putin probabil sa fie fals. Daca nu esti sigura, poti sa il repeti o data sau de doua ori, sau poti merge la medicul ginecolog pentru teste suplimentare care iti vr confirma sau infirma sarcina."

Raspuns mamica: "Da, sigur ca poate sa fie un test pozitiv si el sa iti arate ca este negativ. Depinde cat de devreme l-ai facut si mai ales daca ai tinut cont si ai respectat cum trebuie instructiunile de pe cutia testului. Trebuie facut dimineata cu prima urina pentru a fi sigur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.