Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Se mai practica leganatul pe picioare a bebelusului ?

Raspuns mamica: "Nu l-am pracitcat, deoarece am alaptat la san, si copilul adormea dupa ce isi lua masa. Dar daca ii dai laptic cu biberonul si tot nu adoarme, il poti legana pe picioare daca iti e mai usor. Eu imi amintesc ca nu statea pe picioare, tipa si preferam sa il plimb in brat , sa il legan pana adormea."

Raspuns mamica: "Da, se mai practica, chiar destul de multe mamici leagana bebelusii pe picioare si nu se vor dezvata destul de repede, veti avea de furca cu dezvatatul. Este ca si intarcatul sau ca scosul suzetei sau a biberonului. Acum tu stii cum ii este mai bine copilului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.