Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

In afara gradinitei, cu ce se pot acupa copii ?

Raspuns mamica: "Pai, in afara gradinitei, copii ar trebui sa faca tot cam aceleasi lucruri ca si la gradinita, poate sa coloreze, sa faca jocuru interactive, sa faca puzzle-uri, sa faca figurine din plastilina. Poti sa ii iei carti interactive in care sunt tot felul de exercitii prin care ii poti testa inteligenta si de asemenea sa i-o stimuleze."

Raspuns mamica: "Sa se joace, sa invete ,sa petreaca timpul cu noi caci si acest lucru este foarte important. Eu dupa gradinita i-am dus o perioada la after school si pot spune ca am fost foarte multumita, faceau diverse jocuri educative, invatatu cum sa se comporte, sa manance singuri, sa se imbrace etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.