Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Platfus la un copilas de cativa anisori? Este posibil?

Raspuns mamica: "Da, este posibil. Aceasta afectiune se dezvolta de timpuriu, uneori din cauza incaltamintei nepotrivite, a mersului sau, pur si simplu, din vreun motiv ereditar. Exista tot mai multe cazuri, si am observat cativa copii care mergeau foarte rau din aceasta cauza. Nu este ceva dificil, dar asta in functie de fiecare copil."

Raspuns mamica: "Daca copilasul este mic, exista posibilitatea sa mai poata fi remediat piciorusul cu un program repetat de recuperare. Am un prieten cu aceasta afectiune si este obligat ca poarte mereu pernite corectoare in incaltaminte. Este posibil sa fie si la o varsta asa de mica dar poate mai poate fi corectat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.