Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Help! Mi s-a taiat salata de icre, a iesit prea apoasa... cum o pot repara ?

Raspuns mamica: "Poti incerca sa iei alta cutie de icre pe care sa o prepari la fel si apoi sa le combini ! Acum depinde cum le-ai facut ! Eu le fac cu gris fiert! Daca tot cu gris le-ai facut si nu ai pus deja prea mult ai putea sa mai fierbi inca un pic de gris, dar sa fie foarte tare apoi sa il adaugi peste icrele taiate ! Alta varianta ... le arunci si faci altele, doar in cazul cand nu reusesti sa le repari !"

Raspuns mamica: "Depinde de modul in care le-ai facut. Eu zic ca trebuie sa mai fierbi niste gris si apoi in grisul pe care l-ai fiert sa iei cate o lingura din icrele pe care le-ai facut si sa mesteci cu o picatura de ulei, apoi inca o lingura si iarasi o picatura de ulei insa sa mesteci mereu. Faci asa pana termini salata pe care ai facuta. Ar fi si mai bine daca ai mai avea o cutie si atunci pui putin si din icrele din cutie. Totul se va redresa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.