Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Imi puteti recomanda o pompita buna pentru nasucul lui bebe?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi, acum trebuie sa stii ca atunci cand copilul este mic pana in cateva luni ar fii bine sa ii luati o pompita din aceea de cauciuc, apoi puteti cand creste sa ii luati batista bebelusului si sa ii aspirati mucisorii. Eu asa am facut."

Raspuns mamica: "Farmacistul iti poate recomanda o pompita pentru nou nascut, chiar batista bebelusului care se monteaza la capatul aspiratorului si asa se trag afara toate mucozitatile deranjante pentru bebe. Totusi nu o folosii prea des pentru ca nasucul se va obijnui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.