Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care marca de blender este mai buna pentru a face piure?

Raspuns mamica: "Daca vreti sa achizitionati un blender, parerea mea e sa cumparati un robot de bucatarie - va va fi de folos in prepararea mancarii pentru bebelus si nu numai. Chiar daca dati un pic mai mult, sfatul meu este sa achizitionati un robot de bucatarie de la Bosh."

Raspuns mamica: "Eu am luat pentru fetita mea nu un blender, deoarece si eu am vrut doar pentru tocat si pasat dar mi s-a spus si mie, sa imi cumpar mai bine un robot multifunctional cu care pot face mult mai multe decat as fi facut cu un blender obisnuit. Iar ca marca sa sti ca poti intreba acolo."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.