Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-i distrag atentia copilului in timpul zborului?

Raspuns mamica: "Sunt jocuri pentru copii de acestea de calatorie, gen niste carti care le colorezi cu niste creioane inmuiate in apa si dupa ceva timp se sterg singure, sunt foarte bune pentru copii, sau un laptop de acesta de jucarie ar putea sa-l tina ocupat, sau cuburile."

Raspuns mamica: "Cred ca cel mai bine puteti sa-i distrageti atentia prin continua comunicare - ii puteti spune sau citi povesti, puteti canta impreuna in surdina sau prin diferite jocuri la care sa participati si dumneavoastra. Nu prea sunt permise jucariile in avion."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.