Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand este perioada cea mai buna pentru a intarca un copil?

Raspuns mamica: "Eu mi-am intarcat copilul in jurul varstei de 5 luni, deoarece nu am mai avut lapte. Nu a fost deloc greu doarece am renuntat la alaptare trepatat. Insa cred ca ar fi bine daca l-ai alapta macar pana la varsta de 1 an, deoarece laptele matern este cel mai bun pentru copii."

Raspuns mamica: "Fiecare mama impreuna cu bebe alege momentul. Cu cat inaintezi cu atat mai greu iti va fi. Daca bebe are aproape de 1 an iti va face crize de plans seara (banuiesc ca doar masa de seara a mai ramas la varsta asta) exact cum face si daca are 1an si jumatate. Deja de la 7-8 luni consider ca tot greu il intarci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.