Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce nu vrea sa manance indeajuns copilul meu de 17 luni?

Raspuns mamica: "Indeajuns insemnand cat? Mananca mai putin ca de obicei? Sau ai doar impresia ca mananca putin? Copiii au momente cand mananca mult sau cand mananca putin, mananca atat cat au nevoie. Daca ia in greutate si este normal dezvoltat pentru varsta lui nu trebuie sa-ti faci griji."

Raspuns mamica: "Indeajuns insemnand cat la dumneavoastra? Sti ce se intampla de obicei noi amele avem tendinta de a fi prea protectoare incat ajungem sa ne imaginam ba ca este bolnav sau ca nu mananca suficient, hai sa ii dam mai mult, sa il trezim noaptea sa manance mai mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.